KakanjLive | Nedjelja, 12.07.2020. godine

Prijem za dobitnika najvećeg ratnog priznanja Zlatni ljiljan

09.08.2016. - U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre upriličen je prijem za Aliju Redžića,člana kantonalnog i federalnog predsjedništva udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja

nacelnikljiljan

U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre upriličen je prijem za Aliju Redžića, predsjednika Udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja “Zlatni ljiljan” i “Zlatna policijska značka” grada Zenica koji obavlja i dužnost člana kantonalnog i federalnog predsjedništva udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja.

Na prijemu se razgovaralo o nastavku i novom jačanju uspješne saradnje Općine Kakanj sa svim nivoima ustrojstva udruženja koje brine o zaštiti prava odlikovanih boraca, te porodica šehida i poginulih boraca kojima su dodijeljena najveća ratna priznanja, i koje vrijedno radi na zaštiti tekovina Odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995.

Podsjetimo, Općina Kakanj je 6. aprila 2016.godine bila domaćin tradicionalnog druženja nosilaca najvećih ratnih priznanja “Zlatni ljiljan” i “Zlatna policijska značka” Zeničko-dobojskog kantona. Organizacija tog događaja ocijenjena je vrhunskom.

PRESS OPĆINE KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u