KakanjLive | Srijeda, 08.07.2020. godine

Asani-Želimo se revanširati ekipi Tuzla Citya

18.10.2018. - Mladi defanzivac dobojske Mladosti, Xhelil Asani vjeruje da se njegov tim može revanširati Tuzlacima za poraz na startu sezone.

001 asanii

Nakon debakla na domaćem terenu od Sarajeva dobojska Mladost u okviru čertnaestog kola Premijer lige BiH gostuje na Tušnju gdje će snage odmjeriti sa ekipom Tuzla City.

U trećem kolu Tuzlaci su minimalno slavili u Kaknju rezultatom 1:0, a ekipa iz Doboja se želi revanširati ekipi Tuzla City-a. Sigurno je kako će i duel na Tušnju biti čvrst bez mnogo golova, a mladi defanzivac Mladosti Xhelil Asani vjeruje da se njegova ekipa može revanširati Tuzlacima za poraz na startu prvenstva.

-Pred nama je težak susret. Tuzla City je čvrsta ekipa koja ima nekoliko sjajnih pojedinaca. U Tuzlu putujemo sa željom da ostvarimo pobjedu i tako im se revanširamo za poraz na početku sezonu. Ukoliko pružimo svoj maksimum mislim da možemo doći do cilja. Raduje me pozitivna atmosfera u timu i vjerujem da se u narednom periodu možemo vratiti u gornji dio tabele gdje je ekipi Mladosti objektivno i mjesto, rekao je mladi defanzivac Mladosti.

U ovom susretu u taboru Mladosti ne mogu računati na kartoniranog Damira Sadikovića, dok se nekolicina igrača Dobojana u reprezentativnoj pauzi oporavila i konkurisat će za susret sa tuzlanskim timom.

Susret četrnaestog kola Premijer lige BiH između ekipa Tuzla City i Mladosti Doboj-Kakanj igra se u subotu 20. oktobra na stadionu Tušanj u Tuzli sa početkom u 15 sati.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u