KakanjLive | Ponedjeljak, 01.06.2020. godine

Čestika povodom velikog uspjeha košarkaša

12.05.2016. - Općinski načelnik uputio čestitke, košarkašima, kaknjskoj publici i zaposlenima u Kulturno sportskom centru

apozdrav_kosarkasa

Nakon četiri utakmice finala play off-a Prvenstva BiH u košarci između košarkaških klubova “Kakanj” i “Igokea” kakanjska javnost ima razloga za veliko zadovoljstvo zbog nekoliko činjenica koje su obilježile ove susrete.

Košarkaški klub “Kakanj” je pokazao ogromno zalaganje na parketu pružajući tako snažan otpor favoriziranoj “Igokei”, a rezultat kojeg su postigli naši košarkaši tokom četiri meča je poprimio dimenziju senzacije. Na takvom odnosu prema sportu, košarci, klubu, klupskom dresu i gradu Kaknju čestitam upravi, trenerima i igračima Košarkaškog kluba “Kakanj”.

Čestitku zaslužuju i navijači koji su, uz naše košarkaše, oduševili bosanskohercegovačku sportsku javnost. Oni su iz kakanjske dvorane poslali lijepu i snažnu poruku o suštini i smislu sporta koji uvijek treba da povezuje ljude i da širi poštovanje i uvažavanje.

Zato kakanjskoj publici čestitam jer su fer i korektnim navijanjem i respektom prema protivničkoj ekipi na najljepši mogući način predstavili dušu ovog grada kojeg nosimo u srcu.

Čestitke zaslužuje i uprava JU KSC Kakanj, obzirom na činjenicu da su sa organizacijskog aspekta na adekvatan način odgovorili zadatku u momentu kada je pažnja sportske javnosti BiH bila usmjerena na događaje u kakanjskoj sportskoj dvorani i kada su se iz naše dvorane realizirali uživo prijenosi.
Za sve nas u Kaknju ovo je bilo novo veliko iskustvo koje je dobra osnova za još bolje rezultate u budućem periodu.Kaže se u čestitci načelnika Općine Kakanj, Nermina Mandre.

PRES OPĆINE KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u