KakanjLive | Četvrtak, 16.07.2020. godine

Građani o Danima i Koncertu

03.08.2017. - Utisci publike nakon trećeg dana manifestacije „Kakanjski dani“ 2017. i utisci o koncertu „Za grad koji volim“

Dok su se kakanjski izvođači smjenjivali na sceni, mi smo pitali građane, kako im prolaze Kakanjski dani i šta misle o ovom koncertu.Pitali smo i šta im se ne sviđa.

001_enveriamiraEnver i Almira Smolo
- Mnogo volimo kada nastupaju za ovu kakanjsku manifestaciju domaće zvijezde poput Deniala, Gileta, a posebno večeras Deniala. 

002_vildanahusikaVildana Husika
Šta nedostaje na muzičkoj pozornici za Vas, šta biste promijenili?
- Uvela bih još sadržaja i više rockenroll muzike.

003_sumejaSumeja Akbar kao i svake godine ide na koncert „Za grad koji volim“, uvijek se lijepo zabavi kada pjevaju naše kaknjske zvijezde, energija bude jako lijepa. Ono što bi Sumjea mijenjala je je da na maloj ulici bude više proizvođaća, a nikako prekupaca jer je stekla stekla dojam da ih ima.Promijenila bi i lokaciju, za Kakanjske dane, da se uvede neko konačno rješenje. 

004-bernesaBernesa Hadžić voli naše zvijezde, drago joj je zbog njih, ali joj se muzika ne dopada, ponekad njihov izbor pjesama.

005_mirelaMirela Kubura
Mirela Kubura više voli kada nastupaju domaće kaknjske zvijezde i uvijek se trudi maksimalno uživati u svakom koncertu.

006_brankoBranko Šarić je govorio šta mu se ne sviđa, jer to smo i pitali. Odgovorio je:
-Ne sviđa mi se što je ovoliko vruće (smijeh), zatim što se ništa skoro ovdje ne dešava osim na igralištima oko sporta, a ovdje je bazirano sve na tome da se prodaju kojekakvi artikli. Parking je jako, veliki problem. Ipak, bitno je da se nešto dešava. Neka se nešto dešava, meni je drago, a i lijepo.

Bratislava Terzić/KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u