KakanjLive | Utorak, 04.08.2020. godine

Još dvadeset dana do Kakanjskih dana

08.07.2018. - Ovogodišnji “Kakanjski dani” će početi u subotu 28.07.2018. godine i ukupno će trajati sedam dana tačnije do 04. augusta tekuće godine

kakanjskidani18Za vrijeme manifestacije “Kakanjski dani” pored brojnih učesnika, kulturno-umjetničkih društava, muzičara posebna pažnja biće usmjerena na naše najmlađe sugrađane te će biti u znaku radionica, edukativnih sadržaja za mališane, zabavnih programa, mini koncerata, filmova, predstava upravo za mališane.

Učešće u ovogodišnjoj manifestaciji rezervisano je i za popularne Kakanjce koje je birala ponovo kakanjska publika. Veliko interesovanje se već pokazuje za koncerte Amara Jašarspahića Gileta, Lapsus benda kao i za koncert “Melodija” Latifa Močevića. 

Osnovana je i zvanična Facebook grupa Kakanjski dani na kojoj će se događaji moći pratiti uživo i na kojoj građani mogu biti aktivni sudionici.

https://www.facebook.com/groups/1769154169800420/

Budite slobodni da se pridružite grupi i pozovete što više prijatelja da nam se pridruže.

Uskoro će biti u funkciji web platforma na kojoj će biti dostupne sve informacije koje će biti od koristi našim sugrađanima i svima koji su planirali posjetiti neke od sadržaja ili boraviti u Kaknju tokom Kakanjskih dana.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u