KakanjLive | Petak, 03.07.2020. godine

Juventa Sport časti tokom Kakanjskih dana

29.07.2017. - Na kompletan asortiman svaki dan tokom Kakanjskih dana, od 31.jula do 05. augusta, Juventa Sport daje popust od 20 %

juventakakanjski

Uvažavajući Kakanjke i Kakanjce, kakanjske sportske klubove i kakanjske sportske šampione, cijeneći ljude koji organiziraju i doprinose organizaciji Kakanjskih dana, a posebno uvažavajući sve posjetioce i učesnike Kakanjskih dana, Juventa Sport na kompletan asortiman roba u prodajnom objektu u Real Centru daje popust od 20 posto.

Juventa Sport na ovaj način daja vlastiti doprinos ovoj značajnoj manifestaciji.

Pored kulturno umjetničkih, ekoloških i poduzetničkih sadržaja Juventa Sport je prepoznala veliki broj zanimljivih, privlačnih i atraktivnih sportskih turnira u okviru Kaknjskih dana,tako da se popust od 20 posto na sve naše robe u Kaknju, nametnuo i kao obaveza i kao spontansot, ali prvenstveno kao nagrada za sve one koji će posjetiti naš obejkat u RE-AL Centru i odlučiti se za povoljnu kupovinu.

Mi u Juventa Sportu smo radosni što su Kakanjski dani okupili tako veliki broj sportista sudionika u niz sportskih disciplina i takmičenja, kao što su: Street Volley, Fight night, Streetball kup, Rapid fudbal, Revijalna utrka za žene, turnir u stonom tenisu Prijateljska loptica, Bicikl utrka, borilačke vještine, turnir rukometnih nada, miting vodenih sportova... Radosi smo i što se za ove turnire prijavljuju ekipe izvan Kaknja. Sve zajedno pozivamo da posjete naš prodajni objekat u RE-AL centru.

Juventa Sport prodajni prostor u RE-AL trgovačkom centru, prostire se na oko 400 kvadratnih metara sa ponudom i prodajom svjetskih poznatih brendova: Adidas, Nike, Puma, Reebok, Salomon... U ponudi je oprema za individualne i za grupne sportove. U skladu sa potrebama tržišta razvili smo i maloprodajni lanac pod nazivom Juventa Urban koji se konceptualno razlikuje od Juventa Sport prodavnica i nudi modne linije najpoznatijih sportskih brendova: Adidas Originals, Nike Sportswear, Napapijri, Asics Onitsuka, New Balance, Fred Perry ...

Juventa Sport je autentični maloprodajni lanac sportske opreme u Bosni i Hercegovini. Nudimo veliki izbor sportske opreme za individualne i grupne sportove.Uspjeli smo se tržištu nametnuti kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca sportske opreme koji trenutno broji 32 maloprodajna objekta u cijeloj BiH.

Podržavajući Kakanjske dane, povoljnijom ponudom od -20 posto na sve asortimane nastojimo realizirati jedan od naših osniovnih ciljeva, a to je održavanje i dalje unaprjeđenje obostrano korisnih odnosa sa postojećim i našim novim kupcima.

Našim kupcima nudimo i kupovinu na četiri jednake beskamatne rate, bez žiranata.Više informacija klikom na JUVENTA Sport.

JUVENTA SPORT

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u