KakanjLive | Nedjelja, 05.07.2020. godine

Karate-Bitićevci uspješni i u Subotici

21.11.2016. - Mirza Mušinović i Eldin Helja, članovi Karate kluba Sakib Bitić, osvojili medalje i položili za zvanje crni pojas 2. dan

mirza_eldinMirza Mušinović i Eldin Helja

Takmičari Karate kluba ˇ”Sakib Bitić” na održanom 49. Međunarodnom karate turniru i seminaru WKF Subotica Open“, osvojili su jednu zlatnu i jednu srebrenu medalju. Turnir je održan u nedjelju 20. novembra u organizaciji karate klubova“Virtus Szeged i Spartak Subotica.

Zlatnu medalju osvojio je: Mirza Mušinović, u kategoriji uzrasta 18-19 godina. Pored ovog zlata, kakanjski karatisti su osvojili i jedno srebro, a pripalo je Eldinu Helja u kategoriji 16-17 godina.I Mušinović i Helja učeščem na seminaru obavili su polaganja za zvanja iz karate sporta i položili su za crni pojas 2. dan.

 

karatesubotica

Karate klub ”Sakib Bitić” je u Subotici odlikovan specijalnim priznanjem za razvoj karate sporta učešćem na međunarodnim takmičenjima.

karate_seged

Na turniru je učestvovalo 30 klubova i oko 300 takmičara iz sljedečih država: B i H, Crna Gora, Makedonija, Srbija, Izrael, Japan, Austrija, Hrvatska.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u