KakanjLive | Utorak, 14.07.2020. godine

Kupite sezonsku kartu za dvoranske sportove

12.10.2016. - Ukoliko ste ljubitelj dvoranskih sportova i redovno posjećujete Sportsku dvoranu KSC Kakanj prilikom odigravanja utakmica, kupovinom sezonske karte pravite uštedu i vremena i novca

mostarzrinjski

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj za ljubitelje dvoranskih sportova ima specijalnu ponudu. Naime, želja nam je da publika u narednoj sportskoj sezoni bude jednako zastupljena na svim utakmicama te da popularizujemo sve dvoranske sportove.

Analizirajući proteklu sportsku sezonu uvidjeli smo veliku potražnju za ulaznicama na košarkaške utakmice, a evidentirane su i gužve na biletarnicama. Kako bismo uštedjeli na vremenu nudimo Vam mogućnost kupovine karte za sportsku sezonu 2016/2017 koja podrazumijeva ulaz na sve dvoranske, ligaške i KUP utakmice koje se odigravaju u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, a to uključuje košarku, odbojku (mušku i žensku) i rukomet.

Ukoliko ste ljubitelj dvoranskih sportova i redovno posjećujete Sportsku dvoranu KSC Kakanj prilikom odigravanja utakmica, kupovinom sezonske karte pravite uštedu i vremena i novca.

Cijena sezonske karte iznosi 50 KM.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na broj telefona 032/771-920, lično u JU KSC Kakanj, ili putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba.

JU KSC KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u