KakanjLive | Srijeda, 08.07.2020. godine

Mladost će ugostiti Zrinjski

26.04.2019. - Dobojani će ugostiti aktuelnog prvaka BiH u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

DSC06037

U 29. kolu Premijer lige BiH Mladost će ugostiti mostarski Zrinjski. Susret je od ogromne važnosti za oba tima. Dobojlije još nisu prebrinuli sve brige oko opstanka, dok se u taboru Zrinjskog nadaju da još uvijek mogu odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u prošlom kolu oslabljeni neigranjem trojice standardnih prvotimaca poraženi na Koševu (2:0), u taboru Mladosti vjeruju da mogu popraviti dojam pred domaćom publikom protiv aktuelnog prvaka BiH.

Nakon odrađene suspenzije u tim Mladosti će se vratiti Isaković, Arežina i Asani, dok su upitni nastupi Nikolića i Fanima koji su se povrijedili u srijedu na Koševu.

Susret između Mladosti i Zrinjskog igra se u subotu 27. aprila 2019. godine u Doboju u 17 sati. Susret će suditi Elvis Mujić (Banovići) sa pomoćnicima Dženanom Milićem (Sarajevo) i Enesom Đozićem (Sarajevo), dok je za četvrtog sudiju imenovan Haris Kaljanac (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Goran Skoko (Ljubuški), dok će posmatrač suđenja biti Sead Kulović (Sarajevo).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u