KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Mladost počela pripreme

05.01.2018. - Održan prvi trening.Saopšten plan priprema. Potpisan ugovor sa napadačem Daliborom Pandža. Dogovorene tri prijateljske utakmice. Dva igrača na probi. Treninzima priključeno nekoliko juniora i kadeta. Cilj plasman u Ligu za prvaka

mladostpocelaFoto: facebook Mladost (DK)

Nakon prozivke održan je prvi trening. Odazvali su se svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva. U Mladost je stigao 26-godišnji napadač Dalibor Pandža, koji je posljednji angažman imao u italijanskom trećeligašu Santarcangelu.

Ekipa Mladosti je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu, koje vodi u Ligu za prvaka. Sve ispod ove pozicije Uprava Kluba će smatrati neuspjehom. Sa seniorima trenirat će pet juniora i tri kadeta. Na probi u Doboju je i Tandina, bivši član Bešiktaša.

Mladost će do 20. januara trenirati u Kaknju i Visokom, a zatim se trenažni proces nastavlja u Antaliji, sada već redovnoj zimskoj bazi Mladostaša. Tokom boravka u Turskoj planirane su četiri prijateljske utakmice a dvije su već dogovorene. Poslije povratka biće odigran i susret sa Veležom, a generalka pred sami nastavak prvenstva dogoverana je sa ekipom Viteza.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u