KakanjLive | Nedjelja, 05.07.2020. godine

Najava-Dvije radionice Centra za mentalno zdravlje

29.03.2019. - Centar za mentalno zdravlje 1. aprila organizira dvije radionice, istovremeno, u 13,30 sati na dvije različite lokacije u Domu zdravlja i u Omladinskom centru (KICK)

nealkoholuCentar za mentalno zdravlje Kakanj svake godine provodi niz aktivnosti s ciljem promocije mentalnog zdravlja i prevencije mentalnih poremećaja.

Povodom obilježavanja 01. aprila – Dana borbe protiv alkoholizma planirano je da se održi radionica za učenike srednje škole na temu Alkohol i mladi. Radionica će se održati u ponedjeljak, 01.04. 2019. godine, sa početkom od 13:30 sati u prostorijama Centra za mentalno zdravlje Kakanj. Voditelj radionice je magistrica psihologije Almedina Tirić.

autizamsvjesnostPovodom obilježavanja 02. aprila – Svjetskog dana svjesnosti o autizmu planirano je da se održi edukativna radionica za pedagoge osnovnih i srednjih škola, predstavnike predškolskih ustanova. Radionica će se održati u ponedjeljak, 01.04. 2019. godine, sa početkom od 13:30 sati u prostorijama KICKa (Omladinski centar). Voditelj radionice: dipl. psiholog i gestalt psihoterapeut Esmin Brodlija.

Kakanjlive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u