KakanjLive | Petak, 10.07.2020. godine

Najavljeno opremanje ambulante u Zgošći

08.02.2019. - Završena rekonstrukcija i dogradnja objekta buduće ambulante u Zgošći. Slijede aktivnosti na opremanju i otvaranju ambulante porodične medicine i prostorija MZ

ambulantazgosca
U obilasku rekonstruisanog i dograđenoig objekta Mjesne zajednice Zgošća, a u kojem će biti smještena i Ambulanta porodične medicine dans su bili: vršilac dužnosti načelnika Općine Kakanj Aldin Šljivo, direktor Javne ustanove Dom zdravlja Kakanj dr. Mirsad Tursum, predstavnici općinskih službi, predstavnici Savjeta Mjesne zajednice Zgošća… Obilazak prostorija buduće ambulante imao je i radni i svečani karakter. Dogovorene su aktivnosti na skorom opremanju objekta i otvaranju ambulante porodične medicine.

“Imamo razloga za zadovoljstvo jer je ovaj objekat završen. Sada ćemo našu pažnju i aktivnosti, zajedno s Javnom ustanovom Dom zdravlja Kakanj, usmjeriti na opremanje i otvaranje ambulante porodične medicine u Zgošći i prostorija za rad savjeta mjesne zajednice”, rekao je vršilac dužnosti načelnika Općine Kakanj Aldin Šljivo.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u