KakanjLive | Nedjelja, 05.07.2020. godine

Novosti iz Sportskog društva ratnih invalida

26.01.2019. - U prostorijama Sportskog društva ratnih vojnih invalida Kakanj 92,održana je peta, redovna, sjednica Upravnog odbora Društva

rvisport1
Na istoj sjednici su podržani izveštaji o radu, Plan i program rada sa finansijskim planom za 2019.godinu. Donesena je i odluka o sazivanju redovne Izvještajne skupštine, za koju će biti pripremljni planovi i izvještaji, koji su dobili zeleno svjetlo Upravnog odbora. Izvještajna Skupština je zakazana za poslijednju sedmicu u mjesecu Martu. Tačan datum održavanja Skupštine obznaniće se do 25. Februara, a koji će biti usklađen sa obavezama članova Skupštine. Prije održavanja Skupštine planirana je i sjednica Nadzornog odbora ovog Drušrva.

rvisport2

Početak priprema Odbojkaškog kluba invalida Kakanj 92, zakazan je za 21. februar 2019. godine kada je planiran odlazak na sedmodnevne pripreme u Kragujevac, a po povratku iz Kragujevca odradiće se i četiri pripremne utakmice.

rvisport3

Do kraja januara ili početkom februara ove godine planirano je i Općinsko prvenstvo u streljaštvu za osobe sa invaliditetom, jer u prvoj polovini marta, po programu Sportskog saveza ososba sa invaliditetom ZE-DO Kantona u planu je Kantonalno prvenstvo u streljaštvu za osobe sa invaliditetom,koje će se najvjerovatnije održati u Maglaju.

 

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u