KakanjLive | Subota, 11.07.2020. godine

Odbojkaši sjedeće odbojke na pripremama u Kragujevcu

22.02.2019. - Nastavak sezone 2018/2019, odbojkaši kluba sjedeće odbojke Kakanj 92, zapčinje sedmodnevnim pripremama u Kragujevcu

rviukragujevac

Kompletne pripreme će biti odrađene u Sportskim Centrima Iskra i Park.

U sportskom centru Iskra gdje domaćin kakanjskih odbojkaša je Goran Nikolić,upravnik Centra. Upravnik Nikolić je također sportista i vlasnik je Ginisovog rekorda u maratonu: ” 55 maratona u 55 gradova za 55 dana”.

Naši odbojkaši će u Kragujevcu imati savremenu teretanu prilagođenu za osobe sa invaliditetom i to bez obzira na invaliditet koji posjeduju.U sportskom centru Park imaju na raspolaganju olimpijski bazen za kojeg se po mnoghim ocjenama tvrdi da je najsavremeniji na Balkanu. Eventualna potreba za medecinske usluge, osigurana je u sportskom centri Iskra, kao i usluge noćenja i ishrane.

Po povratku iz Kragujevca slijedi rad sa loptom i tri prijateljske utakmice,kako bi što spremnije dočekali
nastavak sezone u Prvoj ligi BiH u sjedećoj odbojci.

U Kragijevac su otputovali : Jasmin Haračić, Mukades Trako, Nermin Plasto, Emir Zečević, Hariz Dautbašić, Samir Mehinović, Ševko Imamović, Abdel Fazlić, Elvedin Beganović, Malik Brkić, Harun Veispahić, Harun i Haris Tahirović, Zajko Kasapović i Hajrudin Zekić,trener ekipe.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u