KakanjLive | Petak, 03.07.2020. godine

Počele prijave za Biznis ligu u malom nogometu

13.02.2019. - Prijava se podnosi na obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU KSC svakim danom, a može se po zahtjevu dobiti i na fax i e-mail. Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona: 032/771-920. Rok za prijave ekipa je 4.3.2019. godine

biznistekstliga
Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine organizira Biznis ligu u malom nogometu “Kakanj 2019”. Liga počinje 10. marta, a odigravat će se vikendom u poslijepodnevnin terminima u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u posljednje četiri godine privlači pažnju velikog broja kompanija iz Kaknja i susjednih općina. Projekat koji traje od 2014. godine već postaje tradicionalni događaj u okviru kojeg je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi i da ujedno brane boje svoje kompanije.
Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača, (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre.

Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU KSC svakim danom od 7:30 do 15:30 sati, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax i e-mail. Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona: 032/771-920. Rok za prijave ekipa je 4.3.2019. godine

Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz dvije manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika da učestvuju u ovom takmičenju. U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako nisu dvije ekipe spojene i ta osoba ne smije biti profesionalac (ne smije biti registriran pri NS BiH).

Rok za prijave ekipa je 4.3.2019. godine.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u