KakanjLive | Četvrtak, 04.06.2020. godine

Prjave za Talent show 2016 su počele

16.08.2016. - „Talent show 2016.“ i naša potraga za mladim talentima se nastavlja!Naša potraga za najsjajnijim mladim talentovanim zvjezdicama može da krene ponovo.

plakatzvjezdice„Talent show 2016.“ i naša potraga za mladim talentima se nastavlja!

Svjedoci smo nevjerovatno talentovanih takmičara kao i samih audicija koje se organizuju širom zemlje i regiona, zato smo odlučili da ponovo organizujemo Talent show kako bismo u Kaknju imali mjesto gdje mladi mogu pokazati svoje vještine, kvalitete i talente. Kakanj je postao prepoznatljiv zbog činjenice da su na nekoliko takmičenja pobjeđivali upravo Kakanjci, stoga ne sumnjamo da će naša potraga za mladim talentima biti i više nego uspješna.

Naša potraga za najsjajnijim mladim talentovanim zvjezdicama može da krene ponovo.

„Talent show 2016.“ je takmičarski show namijenjen dječacima i djevojčicama uzrasta od sedam do šesnaest godina.

Ukoliko smatrate da posjedujete neki scenski talenat, da pjevate, plešete, glumite ili imitirate, onda je „Talent show 2016.“ prava stvar za VAS!

Roditelji koji žele prijaviti svoju djecu mogu to učiniti putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj 032/771-920.

Ne zaboravimo i mnoge Kakanjce koji su bili učesnici „Talent show-a“ a od kojih posebno pamtimo Deniala Ahmetovića koji je napravio izvanrednu karijeru i nastavlja predstavljati Kakanj na najbolji način.

Još jednom vas pozivamo da se prijavite pozivom na broj 032/771-920. Rok za prijave je 10. septembar!

Obavještavamo učesnike koji su se već jednom prijavili da imamo sve podatke u bazi i da nema potrebe da se ponovo prijavljuju. Ostaje samo da se čeka prvi termin takmičenja o kojem ćemo vas blagovremeno obavijestiti.

JU KSC KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u