KakanjLive | Utorak, 04.08.2020. godine

U Domu kulture projekcije dva filma

02.04.2017. - U ponedjeljak 3. aprila u Domu kulture projekcije dva filma – Animirani film “Ričard Roda” i “Ljepotica i zvijer”

filmricard

Obavještavamo vas da će se sutra 03.04.2017. godine u Domu kulture u Kaknju biti prikazana dva filma i to: Ričard Roda 3D u 18:00 sati i Ljepotica i zvijer 3D u 20:00 sati.

Ričard Roda 3D, komedija, trajanje: 85 minuta

Sadržaj filma:Tinejdžera Ričarda odgajile su rode pošto je od rođenja ostao siroče, pa sada ovaj tinejdžer misli da je jedan od njih. Međutim, kad dođe vrijeme za migraciju u Afriku, njegova porodica roda je primorana da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi za sobom u šumi, pošto on nije ptica selica i ne bi podnio put. Odlučan da dokaže da ipak jeste roda, Ričard sam kreće na putešestvije prema jugu. Međutim, samo uz pomoć Olge, ekscentrične sove koja ima imaginarnog druga, i papagaja diskopjevača po imenu Kiki, on ima šansu da stigne na cilj i nauči da prihvati sebe kakav jeste.

filmljepotica

Ljepotica i Zvijer 3D, mjuzikl, trajanje 129 minuta

Sadržaj filma: Priča i likovi, koje publika poznaje i voli, oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Diznijevog animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.

 

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u