KakanjLive | Nedjelja, 05.07.2020. godine

U SD RVI Kakanj 92 izabrali novo rukovodstvo

16.02.2017. - Novi predsjednik Sportskog društva je Hajrudin Zekić, dok je za predsjednika Skupštine izabran Ekredin Helja

HAJRUDINZEKICHajrudin Zekić

U srijedu 15.februara 2017.godine u prostorijama Sportskog društva ratnih vojnih invalida održana je Vandredna izvještajno-izbornaskupština.

Nakon neopozive ostavke dosadašnjeg predsjednika Društva, a na osnovu odluke Predsjedništva u prisustvu jedanaest delegate od petnaest pozvanih, na osnovu Statutarnih odredbi ,izabrano je novo rukovodstvo SD RVI Kakanj 92. Usvojenje je izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem za 2016.godinu.

Usvojen je prijedlog izmjena i dopuna Statuta Društva,a potom se pristupilo izboru novog predsjednika Skupštine, članova upravnog odbora, nadzornogodbora, disciplinske komisije i predsajednika ovog sportskog Društva. Takođe je usvojen plan i prigram radaza 2017.godinu sa finansijskim planom.

Novi predsjednik Sportskog društva je Hajrudin Zekić, dok je za predsjednika Skupštine izabran Ekredin Helja. Upravni odbor pored Predsjednika čine: Emir Zečević, MukadesTrako, Jasmin Haračić, Nermin Plasto i Abdel Fazlić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u